Corona gehad maar nog steeds niet fit?

Je hebt corona (SARS-CoV-2) gehad en bent weer hersteld. Tenminste, je test negatief en mag weer alles doen. Mag, maar lukt het jou ook? Ben je weer helemaal de oude, of ben je toch nog minder fit dan daarvoor?
Veel mensen voelen zich na een besmetting nog lange tijd niet fit. Met name mensen die niet heel erg ziek zijn geweest, hebben daar vaak last van.

N

Ben je vaak heel erg moe?

N

Heb je soms nog wat verhoging, of ben je zo nu en dan snotterig?

N

Merk je dat je spierkracht duidelijk achteruit is gegaan?

N

Voel je je depressief of heb je moeite met concentreren?

N

Of voel je je benauwd op de borst?

Heb jij hier ook last van? Misschien heb je ook gehoord dat het wel aan jou zal liggen, dat je voor je ziek werd vast niet gezond hebt geleefd, of dat je jezelf voorbij loopt. Maar geloof me: het ligt niet aan jou!
Corona is om verschillende redenen een uitzonderlijk lastig virus, dat nog heel lang klachten kan geven.

Wil jij weten wat er met je aan de hand is en hoe je dit op kunt lossen? Download dan nu mijn gratis e-book ‘Corona gehad en nog niet fit’.

Corona
Nienke Bloksma

Corona is een bizarre vorm van stress

Als stresscoach kreeg ik steeds vaker te maken met mensen die corona hadden gehad en maar niet goed herstelden. Dat was voor mij reden om me er extra in te verdiepen.
Na een aantal webinars was ik geïntrigeerd door dit rare virus, dat zoveel lastiger is dan ‘gewone’ griepvirussen. Wat maakt dat corona niet zomaar een griepje is? En wat maakt dat het herstel zoveel lastiger gaat bij sommige mensen, terwijl anderen er amper iets van merken?
Daarom ben ik me er verder in gaan verdiepen en heb een cursus gevolgd, die gebaseerd is op de meest recente kennis in de wetenschap (december 2021). En natuurlijk blijf ik ook daarna de laatste ontwikkelingen op de voet volgen.

 

Wil je meer weten?

In mijn e-book leg ik je uit wat het corona-virus in je lichaam heeft gedaan. Je kunt verschillende symptomen hebben, die elk een andere oorzaak hebben en dus ook een andere aanpak vragen.

Verwacht geen simpele oplossing of een pilletje dat alles even voor je oplost, het blijft maatwerk om te kijken wat er bij jou aan de hand is. Maar met behulp van dit e-book ga je snappen wat er met jou aan de hand is en kun je ontdekken waar bij jou de oplossing gezocht kan worden.

Heb je zelf geen restklachten maar ken je iemand die ze heeft? Stuur gerust de link van deze pagina door. Hoe meer mensen er geholpen worden om deze klachten op te lossen, hoe beter!

En wat nu?

E-book gelezen en wil je meer weten? Boek dan allereerst een gratis afspraak met mij in, dan kijken we wat voor jou de beste stap is. Omdat het voor iedereen verschillend is wat ie nodig heeft en hoe lang dat duurt, heb ik geen kant-en-klare standaard-trajecten voor mensen met restklachten.

e-book corona

Wat anderen zeggen

Toen ik een half jaar na mijn corona besmetting nog steeds bijna niet kon werken, was ik bang dat mijn bedrijf failliet zou gaan. Uit wanhoop ben ik van alles gaan proberen. Niets leek te helpen. Maar met behulp van de adviezen van Nienke was ik een paar maanden later weer zo goed als de oude.

Freek

Ondernemer

Het e-book van Nienke heeft mij veel inzicht gegeven in wat er met mij aan de hand was. Nu ik dat weet, zijn we samen aan het werk gegaan om dit ook op te lossen. Ik heb goede hoop dat ik binnenkort weer met m’n kinderen over het strand kan rennen.
Zo fijn om niet alleen machteloos te moeten toekijken hoe niets meer lukt!

Lise

Schrijf je hier in om mijn e-book
‘Corona gehad en nog niet fit’
te ontvangen