Een kickstart

voor het aanpakken van jouw stress

Je bent een gedreven zzp’er, die graag verschil wil maken in de wereld. Dat valt niet altijd mee. Ongetwijfeld ben je heel goed in je vak, maar ondertussen moet je ook nog allerlei andere ballen in de lucht houden, zoals je administratie, financiën, marketing, regelgeving ….
Logisch dat je regelmatig stress ervaart.

Wil jij weten hoe je echt stressbestendig kan worden?

Herken je je in onderstaande zaken? Dan heb ik de oplossing voor jou.

Je weet wel dat je gezonder moet leven, maar hoe dan??

Gezond eten, meer bewegen, beter slapen…. Je weet het allemaal wel, maar je hebt geen idee hoe je dat in je drukke leven voor elkaar moet krijgen.

Je hebt altijd te weinig tijd

De lijst met dingen die je wil doen wordt steeds maar langer. Er komen steeds dingen tussendoor, waardoor je het gevoel hebt continu achter de feiten aan te hollen.

Je denkt regelmatig "is dit het nou?"

Vroeger had je zoveel plezier in je werk, je hobby’s, met je familie en vrienden. Tegenwoordig lijkt het allemaal minder leuk. Je doet wat je moet doen, maar de lol is verdwenen.

Mensen met stress gaan zich meestal automatisch zo gedragen, dat ze zich alleen maar slechter voelen. Nóg harder werken, minder ontspannen, slechter slapen, slechter eten. Niet zo handig, maar kom daar maar eens in je eentje uit! Er spelen namelijk een heleboel factoren die elkaar kunnen versterken óf elkaar tegenwerken.

Handvatten om je stress de baas te zijn

Weet jij precies wat voor jou werkt om je minder gestrest te voelen? Hoe je snel meer energie kunt krijgen, waardoor je bedrijf beter loopt én je daarnaast nog tijd over hebt voor je partner, kinderen, vrienden? Hoe je je prioriteiten beter kunt stellen en zo effectiever kunt werken? Weet jij hoe jij het beste kunt ontspannen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je weer snel in slaap valt en een goede nachtrust krijgt?

Hoe zou het zijn als je precies weet wat voor jou werkt om dit allemaal te bereiken? Zodat jij weer voor de wind kunt gaan zeilen en je doelen met gemak bereikt!

Met een kickstart-sessie van 1 uur geef ik je direct handvatten hoe je hiermee aan de slag kunt.

“Het is mijn missie dat alle ondernemers moeiteloos hun stress de baas zijn en zich energiek en vitaal voelen”

Vitaliteitscoach stress

Ik ben Nienke Bloksma en al jaren als zzp’er bezig om de wereld een stukje mooier te maken. Eerst als energieadviseur voor woningen, daarna als stresscoach. Ik heb vaak m’n kop gestoten, op onrecht gestuit, dwarsgezeten door mensen die alleen op geldelijk gewin of eigenbelang uit waren. Hierdoor weet ik als geen ander wat het is om stress te hebben. Soms balancerend op het randje van overspannen of burn-out, tweemaal net over dat randje. Het is niet voor niets dat ik me zo grondig heb verdiept in stress. De meeste methoden hebben slechts een tijdelijk effect. Ik heb een methode ontwikkeld die een blijvend effect heeft.

In mijn programma pas ik een unieke combi toe waarbij ik zowel fysieke als mentale oorzaken aanpak. Daartoe heb ik het 3G-model ontwikkeld. Hierin combineer ik fysieke en mentale invalshoeken, waardoor mijn aanpak sneller werkt én effectiever is.

Nienke Bloksma

Inzicht in hoe jij je stress aan kunt pakken

Door voeding minder stress

Door het gebruik van de juiste voeding en bepaalde supplementen kun je snel meer ‘gelukshormonen’ aanmaken, waardoor je je weer blijer en energieker voelt.

Beter je tijd indelen

Als je gestrest bent, is het moeilijker om prioriteiten te stellen en effectief je tijd in te delen. Een paar handvatten waardoor het jou ook met stress gaat lukken.

Effectieve vervolgstappen

In één uur kan ik je natuurlijk niet definitief van je stress af helpen. Ik kan je wel tips geven wat je nog meer kunt doen om blijvend van je stress af te komen.

Ervaringen van mijn klanten

Op mijn werk kwam er steeds meer op mijn bordje te liggen, waardoor ik steeds harder ging werken om alles toch maar af te krijgen. Op het laatst voelde ik me helemaal leeg en kon ik m’n bed niet meer uitkomen. Dankzij de supplementen kreeg ik weer wat energie. Ook heb ik geleerd hoe ik beter voor mezelf kan zorgen, eten, ontspannen.

Anton

De combinatie van werken en moeder zijn van 2 jonge kinderen, werd mij afgelopen jaar wat teveel. Ik snauwde de kinderen af en vergat om de haverklap dingen op mijn werk. Door het Weg met de Stress traject bij Nienke kan ik de drukte nu veel beter aan. Ik weet wanneer ik nee moet zeggen en kan dat ook.

Natasja

Kickstart sessie Weg van je stress

In een 1 op 1 Zoom-call kijken we waar jouw stress vandaan komt, wat je nu gelijk kunt doen om de stress te verminderen en welke vervolgstappen voor jou effectief zijn om definitief van je stress af te komen.

Wat levert het jou op als je geen stress meer ervaart? Hoe langer je wacht, hoe lastiger het wordt om van je stress af te komen.

En mag je daarbij de hulp van een ander accepteren?