Voel je weer lekker in je vel

De gedachten blijven maar door je kop malen

Blijven je gedachten maar in cirkeltjes draaien? Kun je die gedachtenstroom niet meer stil krijgen?

Je weet niet meer waar je blij van wordt

Kun je niet meer bedenken waar je enthousiast van wordt? Heb je eigenlijk nog wel hobby’s?

Je hebt zo'n onbestemd gevoel van 'niet lekker in je vel zitten'

Ogenschijnlijk heb je alles goed voor elkaar. Maar toch knaagt er wat. Iets klopt er niet. Maar wat??

Wil jij weer baas over je eigen gedachten worden?

Hoe zou het voor je zijn als er iemand is die je helpt om je leven weer op de rit te krijgen? Of vind je dat je alles zelf moet kunnen? Vast niet. Als je je been gebroken hebt, wil je die toch ook niet zelf zetten? En je ontstoken blinde darm laat je ook liever door een chirurg verwijderen dan door je buurman.

Als integraal leefstijl- en vitaliteitscoach help ik je met jouw vragen. Ik ga je niet vertellen hoe jij je leven moet leiden, ik help je wel zodat jij zelf de antwoorden vindt die bij jou passen. Tijdens een coachtraject besteed ik aandacht aan de vier dimensies: fysiek, emotioneel, mentaal en zingeving. Centraal staat dat jij de regie over je eigen leven houdt, zodat je na een paar gesprekken ook zelf weer verder kunt. Jij blijft aan het roer staan van je eigen leven.

“Het is mijn missie dat alle mensen lekker in hun vel zitten,
zodat ze zich energiek en vitaal voelen”

Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach

Ik ben Nienke Bloksma. Al meer dan 30 jaar verdiep ik me in persoonlijke ontwikkeling. Ik heb veel verschillende stromingen bestudeerd, van Positieve Psychologie tot het boeddhisme. In mijn opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach kwamen veel verschillende invalshoeken samen. Dit is ook logisch: een mens is niet alleen maar zijn lichaam, net zomin alleen maar zijn gedachten, of zijn gedrag. Alles hangt met alles samen en alles heeft invloed op elkaar.

Je kunt niet zorgen voor een probleemloos leven. Maar je hebt wel invloed op hoe je met je problemen omgaat. Ben jij aan het lijden, of wil jij je leven weer leiden?

 

Wil jij weer aan het roer komen te staan van je eigen prachtige leven?

Je hebt weer grip op je gedachten

Je hebt weer controle over je gedachten en gevoelens. En dat heeft weer invloed op hoe je je gedraagt.

Je zorgt fysiek én mentaal goed voor jezelf

Gezond eten, goed slapen, ontspannen en lekker bewegen. Door goed voor jezelf te zorgen, ga je je ook mentaal beter voelen.

Je weet weer waar je blij van wordt

Als jij de dingen doet waar je blij van wordt, waar je energie van krijgt, dan gaat ineens alles veel lekkerder lopen.

Ervaringen van mijn klanten

Op sommige opmerkingen kon ik overgevoelig reageren, terwijl ik geen idee had, waar dat vandaan kwam. Bij Nienke leerde ik op een liefdevolle manier weer op mijzelf te vertrouwen. Daardoor raak ik veel minder snel van slag als anderen iets van mij vinden. En dat geeft mij zoveel ruimte om te doen wat goed voor mij voelt.

Myra

Sinds de kinderen het huis uit zijn, had ik zo’n onbestemd gevoel: wat wil ik nog met m’n leven? Nienke stelde de juiste vragen, om me weer op het spoor te zetten. Ik ervaar weer zin in het leven en heb nu een leuk baantje gevonden, naast een paar oude hobby’s die ik weer heb opgepakt. 

Nora

Lekker in je vel programma

Ik werk in principe alleen met een compleet programma, omdat alle onderdelen nodig zijn om het gewenste effect te krijgen. Mocht je na afloop nog één of een paar sessies erbij willen, dan zijn die natuurlijk altijd los erbij te kopen.

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten

En mag ik jou hierbij helpen?

Veelgestelde vragen

Wat is een leefstijl- en voedingsanalyse?

Door middel van een vragenlijst stel ik je vragen over wat je zoal eet en drinkt, maar ook hoeveel je beweegt, hoe je ontspant en slaapt. Tijdens een van de sessies vraag ik daar op door. En ik geef je tips hoe je hier verbeteringen in aan kunt brengen, en wat voor invloed dat heeft op hoe jij je voelt.

Wat houdt een APK in?

Veel mensen vinden het lastig om de veranderingen ook echt voor altijd vast te houden. Tijdens een APK kijken we na een jaar hoe het met je gaat en kunnen we weer even de puntjes op de i zetten. Vaak is dit een goede manier om het geleerde weer even op te frissen, zodat je zonder mij weer verder kunt.

Wat is een vitaliteitsanalyse?

Door middel van een vragenlijst stel ik je een heleboel vragen over je fysieke balans, je sociaal emotionele balans, je mentale fitheid, zingeving en de mate van eigen regie. Tijdens een van de sessies gaan we daar verder op in. Afhankelijk van wat jouw doel met dit programma is, richten we ons op één of meerdere van deze invalshoeken.

Kunnen we ook online werken? Is dat wel effectief?

Tijdens corona heb ik ontdekt dat de meeste sessies ook heel goed online kunnen. In een enkel geval is het zelfs effectiever, omdat je niet hoeft te reizen en je in je eigen omgeving zit.
Sommige mensen hebben een voorkeur om live af te spreken, anderen juist om online te werken. Kijk wat voor jou het fijnste werkt.

Wat houd je tegen om je leven voluit te leven?

Zullen we samen kijken wat jij nodig hebt?