Mensen Uitlaat Service

En weer een lockdown …

December 2021, de derde keer in een lockdown. Winkels dicht, sportscholen dicht, maximaal 2 mensen op bezoek.
Is de batterij bij jou ook bijna leeg? Word je er ook zo moedeloos van? Je kunt geen kant op en weet niet hoe het verder gaat.

Ga dan een keer mee met de Mensen Uitlaat Service. Even lekker naar buiten, samen met mijn Friese stabij Mika en mij. Je krijgt een frisse neus, de wind door je hoofd en ondertussen een goed gesprek met mij. Jij mag kiezen waar dit gesprek over mag gaan. Even slap ouwehoeren, of wil je je hart luchten? Alles is goed.

Even niet online

Tegenwoordig zitten we al zoveel tijd achter een beeldscherm. Als het je computer niet is, dan is het wel je telefoon. Menselijk contact is vooral digitaal: je collega’s, familie en vrienden. Er kan zoveel niet.

Maar als je je eens richt op wat er wel kan. Samen met mij en de hond een lekkere wandeling maken. Eén op één. Als coach kan ik je wellicht weer op een ander spoor zetten, waar je zelf nog niet aan gedacht had.

Bovendien kom je ook nog in beweging. Fijn nu de sportscholen weer dicht zijn. En het verhoogt ook nog eens je afweer!

 

 

“Het is mijn missie dat alle mensen lekker in hun vel zitten,
zodat ze zich energiek en vitaal voelen”

Vitaliteitscoach

Ik ben Nienke Bloksma. Als coach kan ik je vaak op een ander spoor zetten, als je in rondjes zit te denken. Soms helpt het enorm als je een buitenstaander mee laat kijken met waar je mee zit. Het is voor mij gemakkelijker om uit te zoomen en een andere invalshoek te zien.

Tijdens het wandelen kom je letterlijk in beweging. Zeker zo in de winter krijg je een frisse neus, je hoofd waait leeg, je bloed gaat weer stromen.

Mika daagt je uit om met een stok of bal te spelen, om even helemaal in het nu te zijn. En als je daar geen zin in hebt, dan geeft hij het vanzelf op en gaat zijn eigen neus achterna.

Wil jij ook een keer uitgelaten worden / zijn?

We lopen met z'n tweeën

Dus geen gedoe met groepen.
Alleen jij, ik en de hond.
Coronaproof.

Jij mag bepalen of het bos, strand of duinen wordt

En als je niet kunt kiezen, dan kijk ik naar de weersvoorspelling en vertel ik waar we starten.

In een uur ben je weer opgeladen

Jij bepaalt waar we het over hebben. Als je maar geen beschouwing over Max van me verwacht …..

Maak gebruik van deze lockdown, om eens lekker uitgelaten te worden

Het kost je maar een uur. Achteraf stuur ik je een tikkie en mag je zelf bepalen wat het je waard was.