Waarmee kan ik jou helpen?

Of je nu last hebt van stress, wilt afvallen, of ‘gewoon’ niet lekker in je vel zit, het is duidelijk dat je iets in je leven wil veranderen. Maar hoe pak je dat nou het beste aan? Wat is de handigste invalshoek?

Ook al lijken deze klachten heel verschillend, ze hebben heel veel met elkaar te maken. Vaak kun je niet goed afvallen als je teveel stress ervaart (fysiek of mentaal).  Als je niet lekker in je vel zit, kun je daar heel veel stress van krijgen. Als je jezelf te dik vindt, kan je zelfbeeld zo laag worden, dat je daardoor ….. Ik denk dat je hem wel snapt.

Toch heb ik verschillende programma’s voor je gemaakt, omdat de ene invalshoek beter bij je past dan de andere. Neem hieronder vast een kijkje.

 

“Het is mijn missie dat alle mensen lekker in hun vel zitten,
zodat ze zich energiek en vitaal voelen”

Weg met de stress

In dit programma gaan we eerst zorgen dat je minder last van stress krijgt. Daarna is er ruimte om te zorgen dat je ook de oorzaken van de stress weg neemt. Dit kan fysiek zijn, maar ook mentaal of emotioneel.

Lekker in je vel

In dit programma gaan we onderzoeken wat de oorzaak is waarom je niet lekker in je vel zit. Dat kan fysiek zijn, maar ook emotioneel of mentaal. Of je ervaart te weinig regie in je eigen leven. Wat het ook is, we gaan ermee aan de slag.

Gezond gewicht

Ik leer je volgens de laatste wetenschappelijke inzichten wat gezonde voeding is, hoe je verantwoord en blijvend af kunt vallen. Andere factoren die hier inloed op hebben, zoals stress en je zelfbeeld, komen vanzelf aan bod.

Wil jij je ook weer energiek en vitaal voelen?

Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken hoe ik jou kan helpen

“Ik ben de wind, die je een duwtje in de rug kan geven, maar als het moet ook genadeloos dingen bloot kan leggen”