Stressvrij door het leven

Ben je altijd maar moe?

Ben je ‘s ochtends nog steeds moe, ook al heb je uitgeslapen? Is het weekend niet meer voldoende om ‘bij te tanken’?

Word je steeds vergeetachtiger?

Vergeet je steeds vaker belangrijke dingen? Vind je het moeilijk om hoofd- en bijzaken te onderscheiden?

Heb je een kort lontje?

Ben je prikkelbaar? Kun je zomaar ‘uit het niets’ ineens uit je slof schieten? Vind je andere mensen vaak ‘lastig’ en vermijd je ze liever?

Je weer fit en ontspannen voelen

Hoe zou het voor je zijn als je je weer fit en ontspannen zou voelen? Als je weer kunt genieten van het leven. Dat je het gevoel hebt weer grip op je eigen leven te hebben.
Gun dat jezelf en laat mij je helpen. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het is om er weer snel bovenop te komen.

Mensen die stress hebben, gaan zich vaak automatisch zo gedragen dat ze zich alleen maar rotter voelen. Niet zo handig, maar kom daar maar eens in je eentje uit! Er spelen namelijk een heleboel factoren die elkaar kunnen versterken of tegen kunnen werken.

 

“Het is mijn missie dat alle mensen lekker in hun vel zitten,
zodat ze zich energiek en vitaal voelen”

Vitaliteitscoach stress

Ik ben Nienke Bloksma. Als vitaliteitscoach heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met stress, overspannenheid en burn-out.
In mijn programma pas ik een unieke combi toe waarbij ik zowel fysieke als mentale oorzaken aanpak. Dat maakt dat mijn methode veel effectiever is dan de meeste andere methoden.

Door verschillende oorzaken heb ik zelf jarenlang met stress geleefd. Soms balancerend op het randje van overspannen of burn-out, tweemaal net over dat randje. Het is niet voor niets dat ik me zo grondig heb verdiept in stress. De meeste methoden hebben slechts een tijdelijk effect. Ik heb ontdekt dat het ook anders kan.

Krijg weer grip op je leven en voel je ontspannen

Voel je weer energiek

Door het gebruik van bepaalde supplementen ga je al snel meer ‘gelukshormonen’ aanmaken, waardoor je je weer blijer en energieker voelt.

Grip op je leven

Leer op welke wijze je zelf weer aan het roer van je eigen leven kunt komen te staan, zodat je niet meer door anderen geleefd wordt.

Volg je hart

Weet waar je blij van wordt, wat jouw leven zin geeft. Waar spring jij ‘s ochtends je bed voor uit? Dan krijg je vanzelf weer zin in het leven!

Ervaringen van mijn klanten

Door de supplementen die Nienke mij aanraadde, kreeg ik al vrij snel weer meer energie, waardoor het voor mij ook gemakkelijker was om veranderingen in mijn leven door te voeren. Daardoor kon ik ook de echte oorzaken aanpakken en heb ik nu weer grip op mijn leven.

Anke

Sinds corona was ik als zelfstandige zo in de stress geschoten, dat ik er letterlijk niet meer van sliep. En dat maakte de zaak alleen maar erger. Dankzij de aanpak van Nienke is die vicieuze cirkel doorbroken en werk ik weer met veel plezier in mijn bedrijf.

Dennis

Afrekenen met stress, zowel fysiek als mentaal

Wist je dat stress enorm veel voedingsstoffen gebruikt, waardoor je onvoldoende overhoudt om ‘gelukshormonen’ aan te maken? Daardoor kun je je zo beroerd voelen. Dit gaan we als eerste aanpakken, zodat je je al snel lekkerder voelt. Vervolgens gaan we kijken hoe jij weer goed voor jezelf kunt gaan zorgen én hoe je kunt voorkomen dat je nog een keer zoveel last van stress krijgt.

Hoe langer je wacht, hoe lastiger het wordt om je stress aan te pakken. Gun je het jezelf om van je stress af te komen?

En mag je daarbij de hulp van een ander accepteren?

Veelgestelde vragen

Waarom werk je met supplementen?

Als je stress hebt, verbruik je heel veel vitamines en mineralen. Zoveel dat je niet meer genoeg over hebt om ook nog eens de noodzakelijke hormonen (of eigenlijk neurotransmitters) te maken. Daardoor krijg je een tekort aan ‘gelukshormonen’ (dit gaan we ook meten). Door met behulp van supplementen deze tekorten aan te vullen, ga je je al snel weer beter voelen. Als je deze tekorten met alleen voeding aan wil vullen, duurt het heel erg lang voordat je je weer beter voelt.

Wat houdt zo'n leefstijl- en vitaliteitsanalyse in?

Met behulp van twee vragenlijsten en onze gesprekken, krijg ik een indruk hoe gezond je leeft en hoe lekker je in je vel zit. Door gezonder te leven, kun je na een aantal maanden stoppen met de (meeste) supplementen, omdat je dan alles weer uit je voeding kunt halen. Door beter te letten op bewegen, slapen en ontspannen, heeft stress minder vat op je. Door anders met problemen om te gaan, zul je minder stress ervaren en is de kans op een terugval kleiner.

Werken alle soorten supplementen?

Nee, helaas niet. De meeste goedkope supplementen doen op z’n best niets, maar vaak belasten ze je lichaam alleen maar meer. Ik werk alleen met supplementen die bewezen goed opgenomen worden door je lichaam en werken. Daar zit wel een prijskaartje aan vast. Maar wat is je gezondheid je waard?

Wat is een stress-APK?

Een stress-APK is een sessie na een jaar, waarin we samen bekijken hoe het nu met je gaat. Wat gaat nog steeds goed, waar kun je weer wat beter op letten? Dit maakt de kans dat je terugvalt een stuk kleiner. Als je dat wil, kunnen we dat elk jaar herhalen.

Ervaringen van mijn klanten

Op mijn werk kwam er steeds meer op mijn bordje te liggen, waardoor ik steeds harder ging werken om alles toch maar af te krijgen. Op het laatst voelde ik me helemaal leeg en kon ik m’n bed niet meer uitkomen. Dankzij de supplementen kreeg ik weer wat energie. Ook heb ik geleerd hoe ik beter voor mezelf kan zorgen, eten, ontspannen.

Anton

De combinatie van werken en moeder zijn van 2 jonge kinderen, werd mij afgelopen jaar wat teveel. Ik snauwde de kinderen af en vergat om de haverklap dingen op mijn werk. Door het Weg met de Stress traject bij Nienke kan ik de drukte nu veel beter aan. Ik weet wanneer ik nee moet zeggen en kan dat ook.

Natasja

Wil jij je ook weer lekker ontspannen en fit voelen?

Laten we samen kijken wat jij daarvoor nodig hebt