Home » Stress » Podcast ‘Hoe ga je om met stress’

Podcast ‘Hoe ga je om met stress’

door | 17 okt, 2022 | Mindset, Stress

Gisteren heb ik een prachtige podcast beluisterd van Sander Timmermans van Young Ones met Dai Carter: hoe ga je om met stress, tegenslag en negatieve gedachten. Onder de indruk hoe deze jonge mensen verwoorden waar ik bijna m’n hele leven over gedaan heb om te ontdekken.

In bijna anderhalf uur krijg je naast mooie verhalen ook van alles te horen over de growth mindset en fixed mindset, het belang van kernwaarden en je why, hoe trauma’s overgedragen worden van generatie op generatie, waarom je emoties niet moet negeren, hoe je met een beginnersmindset weer fouten durft te maken, wat het pad van het meesterschap je brengt, de kracht van routines, en nog veel meer.
 
Al deze zaken zitten ook in de gereedschapskist van mijn training (en nog veel meer 😉). Zo mooi om te zien dat er een steeds bredere groep ontstaat die mensen weerbaarder maakt tegen de waan van de dag!
Luister de podcast en wil je meer weten? Boek dan een gratis strategiegesprek met mij!

Over Nienke Bloksma

Nienke Bloksma Energiek & Vitaal
Als leefstijl- en vitaliteitscoach wil ik jou zoveel mogelijk vertellen over een gezonde leefstijl, hoe je met stress om kunt gaan en hoe je weer lekkerder in je vel kunt komen te zitten.

Onderwerpen

Gerelateerde artikelen

Postduivengevoel

Postduivengevoel

Heb jij dat ook, een postduivengevoel? Een postduif weet feilloos de weg te vinden. Weet jij ook waar jij naartoe wil? Weet jij als ondernemer welke kant je met je bedrijf op wil? Er komt zoveel op je af, waar wil je ‘ja’ op zeggen en waartegen is een ‘nee’ beter? Als je overal ‘ja’ op zegt, verzuip je in het werk. Werk dat misschien helemaal niet bij je past. Of wat je niets oplevert. Hoe maak jij het onderscheid?

lees verder
Week van de werkstress, tip #5

Week van de werkstress, tip #5

“Zellef doen,” riep mijn tweejarige dochter altijd. Ik moest er wel om lachen. Maar toen ik jaren geleden zelfstandig ondernemer werd, herkende ik dit patroon ineens. Ondernemers zijn eigenwijze mensen. Een zzp’ers (zoals ik) al helemáál. Als ondernemer moet je van alle markten thuis zijn. Niet alleen het vak dat je geleerd hebt, wat je zo leuk vindt om te doen, maar ook de administratie, de boekhouding, acquisitie, de schoonmaak, social media ….

lees verder
Bij de strot

Bij de strot

Ineens greep het me bij de strot. Ik dacht dat ik het zo goed onder controle had. Met mijn to-do lijstjes en mijn planner van uur tot uur ingevuld ….
En toen kwam dat telefoontje van school. Of ik een ziek kind wilde komen ophalen. Mijn hele planning stortte in elkaar. Ik wist ineens niets meer. Er blokkeerde iets in m’n hoofd. Ik kon wel janken.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin