Home » Stress » Podcast ‘Hoe ga je om met stress’

Podcast ‘Hoe ga je om met stress’

door | 17 okt, 2022 | Mindset, Stress

Gisteren heb ik een prachtige podcast beluisterd van Sander Timmermans van Young Ones met Dai Carter: hoe ga je om met stress, tegenslag en negatieve gedachten. Onder de indruk hoe deze jonge mensen verwoorden waar ik bijna m’n hele leven over gedaan heb om te ontdekken.

In bijna anderhalf uur krijg je naast mooie verhalen ook van alles te horen over de growth mindset en fixed mindset, het belang van kernwaarden en je why, hoe trauma’s overgedragen worden van generatie op generatie, waarom je emoties niet moet negeren, hoe je met een beginnersmindset weer fouten durft te maken, wat het pad van het meesterschap je brengt, de kracht van routines, en nog veel meer.
 
Al deze zaken zitten ook in de gereedschapskist van mijn training (en nog veel meer 😉). Zo mooi om te zien dat er een steeds bredere groep ontstaat die mensen weerbaarder maakt tegen de waan van de dag!
Luister de podcast en wil je meer weten? Boek dan een gratis strategiegesprek met mij!

Over Nienke Bloksma

Nienke Bloksma Energiek & Vitaal
Als leefstijl- en vitaliteitscoach wil ik jou zoveel mogelijk vertellen over een gezonde leefstijl, hoe je met stress om kunt gaan en hoe je weer lekkerder in je vel kunt komen te zitten.

Onderwerpen

Gerelateerde artikelen

Modellenwerk

Modellenwerk

Dagelijks ben ik er mee bezig. Modellen. Alleen niet die modellen die voor de camera hun mooiste poses laten zien. Nee, ik bedoel andere modellen. In mijn trainingen en coaching gebruik ik heel veel modellen. Niet als dogma’s, wel als handige voorbeelden hoe je de wereld anders kunt zien dan je gewoonlijk gewend bent. Een voorbeeld hiervan is de Cirkel van Invloed en de Cirkel van Betrokkenheid van Stephen Covey.

lees verder
De zeilen verzetten

De zeilen verzetten

Vorige week ging ik zeilen. Ik ben vrijwilliger op een oude loodsbotter. Een prachtige boot, maar wel zwaar en log in het zeilen. We moesten het schip weer terugvaren naar zijn thuishaven Oudeschild. Het weer was mooi, de zon scheen, windkracht 2 uit het noordwesten. Eenmaal de haven uit, snel alle zeilen hijsen, het grootzeil, de fok en ook de kluiver werd meteen bijgezet. En daar lagen we, heerlijk te dobberen. Het was inmiddels vrijwel windstil geworden. Gelukkig keerde al snel het tij (letterlijk!) en werden we met de stroom meegenomen.

lees verder
Postduivengevoel

Postduivengevoel

Heb jij dat ook, een postduivengevoel? Een postduif weet feilloos de weg te vinden. Weet jij ook waar jij naartoe wil? Weet jij als ondernemer welke kant je met je bedrijf op wil? Er komt zoveel op je af, waar wil je ‘ja’ op zeggen en waartegen is een ‘nee’ beter? Als je overal ‘ja’ op zegt, verzuip je in het werk. Werk dat misschien helemaal niet bij je past. Of wat je niets oplevert. Hoe maak jij het onderscheid?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin