“Een nieuwe oplossing voor stress, burn-out of depressie”

Online lezing op 14 december om 19.30 uur

“Stress, burn-out en depressie is veel meer biologie dan psychologie. Met de juiste voedingsstoffen kun je stress verminderen, stressbestendiger worden én nieuwe gelukshormonen aanmaken, waarmee je een depressie kunt verlichten of zelfs oplossen”, zo stelt Jurgen Spelbos, oprichter van het Centrum voor Stressologie en auteur van het boek Van stress naar geluk.
Dinsdag 14 december geeft hij hierover een online lezing om 19.30 uur. Ondanks avondlockdown, kun je hierbij aanwezig zijn vanuit je luie stoel of keukentafel.

De meeste mensen denken dat stress, burn-out en depressie vooral psychische problemen zijn, maar volgens Spelbos ligt dat heel anders. Hij kwam tot het inzicht dat alles draait om hormonen bij deze problemen: om stresshormonen, maar ook om ‘gelukshormonen’ (dat zijn eigenlijk neurotransmitters, stofjes waarmee zenuwcellen met elkaar communiceren).

Iedereen met langdurige stress loopt tekorten aan gelukshormonen op, vond hij uit. En dat levert nog veel meer problemen op dan alleen stress. Denk aan vermoeidheid, een gebrek aan zelfvertrouwen en daadkracht, verlies aan libido, geen focus meer, vergeetachtigheid, piekeren, opgejaagd gevoel, paniekklachten, niet meer tot rust kunnen komen, angst, slaapproblemen, obstipatie, hoofdpijn en depressief worden.

De oplossing voor deze problemen zijn voedingsstoffen. Met de juiste voedingsstoffen kun je stress verminderen, stressbestendiger worden en nieuwe gelukshormonen aanmaken waardoor klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen!

Jurgen Spelbos houdt op dinsdag 14 december om 19.30 uur een gratis online lezing waarin hij uitlegt hoe deze methode werkt. Je bent van harte welkom om hier bij te zijn!

N

Inzicht in wat stress voor effect heeft in je lichaam

N

Handvatten hoe je stressbestendiger kunt worden

N

Tips hoe voedingsstoffen je kunnen helpen

Ja, ik geef me op voor deze gratis online lezing

Op dinsdag 14 december om 19.30 uur