Texel Tijd voor Jou

Voor ondernemende mannen en vrouwen die zelf weer aan het roer willen staan

Heb je het idee dat je geleefd wordt in plaats van leeft?

Wil je graag zelf weer de touwtjes in handen krijgen, maar weet je niet goed hoe?

Lijkt het je fijn om er even helemaal uit te zijn én tegelijkertijd concrete handvatten te krijgen om weer grip op je leven te krijgen?

Dan is Texel Tijd voor Jou echt iets voor jou. Dit meerdaagse programma is speciaal voor ondernemende mannen en vrouwen die zelf weer te touwtjes in handen willen krijgen. Afhankelijk van jouw vraag maak ik speciaal voor jou een programma op maat. Je verblijf op het eiland regel je zelf. Zo kun je het net zo goedkoop of duur maken als je zelf wil. De een wil het liefst in een tentje op de camping, de ander wordt er blij van om zich eens helemaal in de watten te laten leggen in een luxe hotel. Alles is goed.

Wat houdt het programma in?

Ik maak speciaal voor jou een programma op maat, afhankelijk van waar jij aan wil werken. Dat doe ik op basis van een uitgebreide intake. Je kunt er dus zeker van zijn dat alle onderwerpen in dit programma voor jou relevant zijn.

Ook maak ik op basis hiervan een speciaal werkboek voor jou, met achtergrondinformatie en oefeningen waar jij wat aan hebt. In dit werkboek kun je zelf ook aantekeningen maken en je eigen voortgang bijhouden. Hierdoor krijg je een mooi naslagwerk, waar je altijd weer op terug kunt grijpen als je het even niet meer weet.
Het kan zijn dat ik je tijdens je verblijf op Texel vraag om bepaalde stukken te lezen of opdrachten te maken.​

Je zult begrijpen dat de online intake minimaal een week eerder moet plaatsvinden dan je verblijf op Texel: ik heb namelijk tijd nodig om een programma en een werkboek voor je samen te stellen.

Tijdens je verblijf op Texel heb je drie intensieve sessies van ongeveer anderhalf uur met me. Indien dit past werk ik ook wel buiten. Tijdens deze sessies krijg je handvatten om weer meer grip op je leven te krijgen zodat je de dingen aan kunt pakken die je dwars zitten. Dit kan op drie achtereenvolgende dagen zijn, maar als je langer wil blijven, kan het ook verspreid worden binnen een week. Wel binnen een week, omdat het anders een vakantie wordt, waarin je ook zo nu en dan een keer een sessie hebt. Daar wordt het veel minder effectief van.

Twee tot vier weken nadat je weer terug bent, hebben we nogmaals een online sessie. Hierin kijken we hoe het je lukt om het geleerde ook in je dagelijks leven toe te passen en kunnen we nog wat puntjes op de i zetten.

Als je behoefte hebt om nog wat langer begeleid te worden, kun je na afloop nog extra losse (online) sessies afnemen.

 

Dit programma is NIET geschikt voor mensen die:

–  Verwachten dat ik al hun problemen wel even voor ze oplos.
–  Niet bereid zijn kritisch naar hun eigen gedrag en gedachten te kijken.
–  Die het wel lekker vinden als alles blijft zoals het is, zodat ze daar lekker over kunnen klagen.

Aan het roer

“Het is mijn missie dat alle mensen lekker in hun vel zitten, zodat ze zich energiek en vitaal voelen”

Jarenlang heb ik op het randje van een burn-out gebalanceerd, door de combinatie van een veeleisende baan met de opvoeding van mijn kinderen als alleenstaande moeder. Ik werd totaal geleefd, had geen idee waar ik nog energie van kreeg en wist niet hoe ik het anders kon aanpakken. Gelukkig heb ik het tij net op tijd kunnen keren en heb ik weer grip op m’n leven gekregen. Ik doe nu werk waar ik blij van word en zorg goed voor mezelf. Want alleen dan, kan ik maximaal geven.
Ik gun het jou ook dat je weer energie krijgt van wat je doet en dat je goed voor jezelf zorgt.

Wil jij ook weer je eigen leven leiden?

Je krijgt weer meer energie

Je krijgt een ‘gereedschapskist’ met dingen waar jij je accu weer mee kunt opladen. Je doet dingen waar je energie van krijgt.

Je staat zelf weer aan het roer

Je bepaalt zelf hoe jij je leven wilt leiden. Je weet hoe je jezelf minder gevoelig kunt maken voor het oordeel van anderen.

Je hebt weer plezier in het leven

Je doet de dingen die jij écht wil, in plaats van de dingen waarvan jij denkt dat anderen dat van je verwachten.

Ervaringen van mijn klanten

Ik heb Nienke leren kennen als een warme en intelligente coach met een schat aan levenservaring en de nodige humor. Nienke straalt rust en sereniteit uit, maar is tegelijkertijd zeker niet bang om te confronteren wanneer dat moet. Ik kan het aanraden om haar voor een coachsessie te ontmoeten op haar prachtige eiland Texel. Mocht de reis wat lastiger in je agenda in te passen zijn, dan kun je uiteraard ook online bij Nienke terecht. Ik ben blij dat Nienke op mijn pad is gekomen en ik gun een ander dat ook.

Silvia

Ik heb Nienke leren kennen als een warme en krachtige vrouw. Ze neemt de tijd voor je en weet door het stellen van goede vragen tot de kern door te dringen. ‘Waar gaat het nu echt over?’ Ik heb met haar een coachsessie in het bos gedaan: een opstelling m.b.t. mijn werk. Het was heel mooi om te ervaren hoe ik met behulp van dingen uit het bos en onder begeleiding van Nienke, wat orde en duidelijkheid kon scheppen in mijn situatie. Nienke zorgde ervoor dat ik bij mijn gevoel kon blijven en niet te snel weer naar mijn hoofd ging. Door écht te voelen waar het om gaat, komen er onverwachte antwoorden naar boven. Nienke kan ervoor zorgen dat je snel bij de kern komt, zonder vlug over de vraag heen te walsen en meteen naar een oplossing te gaan. Natuurlijk voelen en ervaren, dat heb ik met Nienke meegemaakt.

Natasja

Praktisch

Neem voordat je een accommodatie boekt altijd eerst contact met mij op om te kijken of ik die dagen wel tijd heb. Alle data kiezen we in overleg.

Reis en verblijf boek je zelf. Zo kun je het helemaal op maat maken naar jouw wensen.

Als je graag ook nog andere dingen wil doen, kan ik je wellicht wat tips geven. Maar zorg ervoor dat je je dagen op Texel niet volpropt met afleiding, dan is het programma veel minder effectief. De sessies kunnen best intensief zijn, dus hou tijd vrij om het een en ander te laten bezinken en om eventueel opdrachten te maken.

Vraag je je af of dit geschikt is voor jou? Neem dan gerust contact met me op

Dan kunnen we samen kijken wat jij nu nodig hebt om weer grip op je eigen leven te krijgen.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik zo'n programma boeken?

In principe kan dat altijd, 365 dagen per jaar. Maar natuurlijk heb ik niet alle dagen tijd beschikbaar, dus neem vooraf altijd eerst contact op om te kijken of ik die week voldoende tijd heb om je goed te begeleiden.

Kan ik ook samen met iemand komen?

In principe kan dat. Hou er wel rekening mee dat de sessies met mij altijd één op één zijn. Zorg daarnaast ook dat je voldoende tijd hebt om het te laten bezinken en om eventueel huiswerk te maken. Neem alleen iemand mee die weet waar je mee bezig bent en die je kan helpen te reflecteren op het proces.

Hoe lang duurt het hele programma?

Dat hangt er een beetje vanaf hoe gemakkelijk we data kunnen vinden voor de sessies ervoor en erna. Vanaf de intake vooraf tot laatste (online) sessie duurt minimaal 4 weken. Dat kan iets langer worden, maar binnen twee maanden zijn we echt wel klaar. Tenzij je zelf na afloop nog meerdere (online) sessies wilt.

Kunnen we ook met een groep komen en hetzelfde programma volgen?

Ja, binnenkort kan dat! Ik ben bezig om een groepsprogramma te maken. Dan krijg je een paar dagen fulltime begeleiding. Hou mijn site of Facebook in de gaten, binnenkort volgt meer informatie.

“Ik ben de wind, die je een duwtje in de rug kan geven, maar als het moet ook genadeloos dingen bloot kan leggen”