Trainingen

Hou je medewerkers vitaal en stressbestendig

Goed personeel behouden

Zie je ook dat het steeds lastiger wordt om goede medewerkers aan te trekken? Of vind je het lastig om je mensen te behouden voor jouw organisatie?

Ziekteverzuim terugdringen

Merk je dat je medewerkers steeds vaker ziek zijn, doordat ze niet lekker in hun vel zitten of overbelast zijn?

Optimale prestaties

Of presteren je medewerkers niet zoals je gewend bent van ze? Werken ze minder hard, of mis je hun creatieve oplossingen?

Duinmeertje

Gemotiveerde medewerkers die optimaal presteren. Dat is uiteindelijk wat je wil. Maar hoe doe je dat in tijden dat de werkdruk steeds verder oploopt en het steeds moeilijker wordt om goede medewerkers aan te trekken?
Door een exellente werkgever te zijn!

‘Gemakkelijker gezegd dan gedaan’, hoor ik je denken. Toch valt dat wel mee. Door je medewerkers nét dat beetje méér aandacht te geven en te zorgen dat ze lekker in hun vel zitten en goed met stress kunnen omgaan, kun je al een wereld van verschil maken.
Ik help je daarbij met een gerichte training of workshop op maat, speciaal gemaakt voor jouw organisatie. Een training levert veel op in de vorm van:
~ minder ziekteverzuim
~ meer werkplezier
~ hogere productiviteit
~ minder verloop

Gun jezelf energieke en vitale medewerkers. Neem contact met me op om je wensen te bespreken. Klik op de knop hieronder.

“Het is mijn missie dat alle mensen moeiteloos hun stress de baas zijn en zich energiek en vitaal voelen”

Een paar voorbeelden van trainingen

Dagtraining omgaan met stress

Tijdens een training van één dag leer ik de groep de basics van het beter omgaan met stress en het snel weer kunnen ontspannen.

Vitale leefstijl

Goed presteren kan alleen als je goed voor jezelf zorgt. Je kunt dit bevorderen door gezond eten, bewegen, ontspannen en slapen.

Stressbestendig XL

Verspreid over meerdere dagen laat ik de deelnemers ontdekken hoe ze onder alle omstandigheden stressbestendig worden.

Ervaringen van mijn klanten

Nienke heeft een enorme gereedschapskist met oefeningen, waardoor het voor iedereen waardevol was. Wat hebben we veel geleerd en wat hebben we veel gelachen! Vooral de ontspannningsoefeningen die niemand kan zien waren hilarisch.

Jessica

Ik dacht dat ik best gezond bezig was, maar wat viel dat tegen! Nienke heeft ons op een leuke manier laten zien hoe daar echt nog wel verbetering in mogelijk was. En belangrijker nog, ze wist ons ook te motiveren om het ook echt te gaan doen. 

Arthur

Vitaliteitstrainer stress

Ik ben Nienke Bloksma en al jaren als zzp’er bezig om de wereld een stukje mooier te maken. Eerst als energieadviseur voor woningen, daarna als stresscoach en -trainer. Ik heb met verschillende soorten stressvolle omstandigheden te maken gehad. Hierdoor weet ik als geen ander wat het is om stress te hebben. Soms balancerend op het randje van overspannen of burn-out, tweemaal net over dat randje. Het is niet voor niets dat ik me zo grondig heb verdiept in stress. De meeste methoden hebben slechts een tijdelijk effect. Ik heb een methode ontwikkeld die een blijvend effect heeft.

In mijn trainingen zorg ik ervoor dat mensen beter met stress leren omgaan. Want stress heeft ook veel voordelen, alleen moet je ontdekken hoe je slim met stress om kunt gaan. Zo kun je knallen wanneer dat nodig is en daarna weer lekker ontspannen om weer op te laden voor de volgende dag.

Nienke Bloksma

De belangrijkste voordelen van een training voor jouw organisatie nog even op een rij:
~ Mensen die fitter en gezonder zijn
~ Minder ziekteverzuim, minder burn-outs
~ Gemotiveerdere medewerkers
~ Topprestaties door stress effectief in te zetten
~ Hechtere groep
~ Minder personeelsverloop

Waar wacht je nog op? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken om jouw medewerkers energiek en vitaal te krijgen.

 

“Ik ben de wind, die je een duwtje in de rug kan geven, maar als het moet ook genadeloos dingen bloot kan leggen”